Μενού

Γρήγορο Πεντικιούρ

Για να έχετε όμορφα, περιποιημένα άκρα σε όλες τις στιγμές της ζωής σας, συστήνεται η επανάληψη εφαρμογής κανονικού βερνικιού ανά 7 μέρες και ημιμόνιμου ανά 15 μέρες.

clock-color_x500

Τι είναι το γρήγορο πεντικιούρ;

Το ημιμόνιμο βερνίκι έχει γίνει το αγαπημένο των γυναικών και όχι άδικα, αφού είναι αρκετά πιο ανθεκτικό από ένα απλό μανικιούρ. Με διάρκεια ζωής από 2 έως 3 βδομάδες, το ημιμόνιμο σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την περιποίηση ενός παραδοσιακού μανικιούρ και να χαρείτε όμορφα, περιποιημένα νύχια για πολύ περισσότερο. Η περιποίηση περιλαμβάνει φροντίδα παρανυχίδων, κόψιμο ή σχηματισμό νυχιών και αφού επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα, εφαρμόζεται όπως το απλό βερνίκι απλά το κάθε πέρασμα στεγνώνει κάτω από ειδικές λάμπες LED. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ημιμόνιμο στεγνώνοντας κάτω από τις λάμπες LED, πιθανόν να προκαλέσει ελαφρύ, στιγμιαίο πόνο ή τσούξιμο στα νύχια. Λάβετε υπόψη πως επειδή δεν παρέχεται υπηρεσία με τεχνητό τζελ , δεν παρέχεται ούτε και η υπηρεσία αφαίρεσης του συγκεκριμένου τζελ . Ως εκ τούτου πριν έρθετε στο χώρο μας σιγουρευτείτε ότι τα νύχια σας δεν έχουν κάποιο υλικό που να χρειάζεται τροχό νυχιών ή κάποιο άλλο εξειδικευμένο μηχάνημα για να αφαιρεθεί.

40 Λεπτά
€33
40 Λεπτά

με Γρήγορο Μανικιούρ

€43
40 Λεπτά

με Γρήγορο Μανικιούρ και Κοντό Χτένισμα

€52
40 Λεπτά

με Γρήγορο Μανικιούρ και Μακρύ Χτένισμα

€55

Σημαντικές πληροφορίες

Προιόντα & Υγιεινή: Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

2H7A0729
IMG_0697

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμα σε Πακέτα

◈ Μανικιούρ & Γρήγορο Πεντικιούρ
◈Λούσιμο, Χτένισμα μαλλιών Κοντό / Μακρύ   Γρήγορο Μανικιούρ & Πεντικιούρ

20160418-IMG_1931