Μενού

Γρήγορο Πεντικιούρ

Για να έχετε όμορφα, περιποιημένα άκρα σε όλες τις στιγμές της ζωής σας, συστήνεται η επανάληψη εφαρμογής κανονικού βερνικιού ανά 7 μέρες και ημιμόνιμου ανά 15 μέρες.

clock-color_x500

Τι είναι το γρήγορο πεντικιούρ;

Χαρίστε στα πόδια σας την απόλυτη εμπειρία περιποίησης ομορφιάς και αναζωογόνησης με ένα γρήγορο πεντικιούρ. Οι εξειδικευμένες και έμπειρες θεραπεύτριες μας, θ´ αναλάβουν την φροντίδα παρανυχίδων, κόψιμο ή σχηματισμό νυχιών και θα τα τελειοποιήσουν με το χρώμα της επιλογής σας. Μέσα από μια μεγάλη συλλογή χρωμάτων θα επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας και την προσωπικότητά σας. Είτε ψάχνετε για κάτι τολμηρό, είτε απλό είτε επιμένετε σε κάτι κλασικό, υπάρχουν οι αποχρώσεις που ταιριάζουν στην κάθε μια από σας. Όμορφα και περιποιημένα άκρα λοιπόν γιατί ένα καλό πεντικιούρ έχει σαν αποτέλεσμα τα πόδια σας να δείχνουν υγιή, λαμπερά και ανανεωμένα. Ακόμα το σκέφτεστε; Κλείστε τώρα ραντεβού για ένα «Γρήγορο Πεντικιούρ» και περιποιηθείτε τον εαυτό σας όπως ακριβώς του αξίζει. «Τα πόδια σας θα σας ευχαριστούν »!
Ως εκ τούτου πριν έρθετε στο χώρο μας σιγουρευτείτε ότι τα νύχια σας δεν έχουν κάποιο υλικό που να χρειάζεται τροχό νυχιών ή κάποιο άλλο εξειδικευμένο μηχάνημα για να αφαιρεθεί.

40 Λεπτά
€33
40 Λεπτά

με Γρήγορο Μανικιούρ

€43
40 Λεπτά

με Γρήγορο Μανικιούρ και Κοντό Χτένισμα

€52
40 Λεπτά

με Γρήγορο Μανικιούρ και Μακρύ Χτένισμα

€55

Σημαντικές πληροφορίες

Προιόντα & Υγιεινή: Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

2H7A0729
IMG_0697

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμα σε Πακέτα

◈ Μανικιούρ & Γρήγορο Πεντικιούρ
◈Λούσιμο, Χτένισμα μαλλιών Κοντό / Μακρύ   Γρήγορο Μανικιούρ & Πεντικιούρ

20160418-IMG_1931