Μενού

Γρήγορο Πεντικιούρ

Για να έχετε όμορφα, περιποιημένα άκρα σε όλες τις στιγμές της ζωής σας, συστήνεται η επανάληψη εφαρμογής κανονικού βερνικιού ανά 7 μέρες και ημιμόνιμου ανά 15 μέρες.

clock-color_x500

Τι είναι το γρήγορο πεντικιούρ;

Αποκτήστε όμορφα, εντυπωσιακά νύχια με αυτή τη γρήγορη περιποίηση, ειδικά σχεδιασμένη για την σύγχρονη γυναίκα. Επιλέξτε βερνίκια διαρκείας από μια πλούσια συλλογή χρωμάτων, χωρίς χρήση της ειδικής λάμπας LED, που θα σας χαρίζουν ένα όμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι και 10 μέρες, σε μόνο 40᾽. Η περιποιήση περιλαμβάνει φροντίδα παρανυχίδων, κόψιμο η σχήματισμό νυχιών και ελαφρύ, αναζωογονητικό μασάζ στις παλάμες. Τα βερνίκια αφαιρούνται γρήγορα και εύκολα.

40 Λεπτά
€30
40 Λεπτά

με Γρήγορο Μανικιούρ

€43
40 Λεπτά

με Γρήγορο Μανικιούρ και Κοντό Χτένισμα

€47
40 Λεπτά

με Γρήγορο Μανικιούρ και Μακρύ Χτένισμα

€49

Σημαντικές πληροφορίες

Προιόντα & Υγιεινή: Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

2H7A0729
IMG_0697

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμα σε Πακέτα

◈ Μανικιούρ & Γρήγορο Πεντικιούρ
◈Λούσιμο, Χτένισμα μαλλιών Κοντό / Μακρύ   Γρήγορο Μανικιούρ & Πεντικιούρ

20160418-IMG_1931