Μενού

Μασσάζ Για Εγκύους

Μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας δώσει σωματική και πνευματική χαλάρωση και ευεξία.

clock-color_x500

Τι Είναι Το Μασσάζ Για Εγκύους;

Το εξειδικευμένο μασάζ εγκυμοσύνης είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας και στο αγέννητο μωρό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα φροντίδας ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει σωματική και συναισθηματική υποστήριξη σε έγκυες γυναίκες και όλες τις αλλαγές στις οποίες υποβάλλονται καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό το χαλαρωτικό μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια, ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και μειώνει το άγχος και το άγχος. Βελτιώνει επίσης την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει την κατακράτηση υγρών και καταπολεμά την αϋπνία, τους πονοκεφάλους και τον πόνο στην πλάτη που εμφανίζονται καθώς εξελίσσεται η εγκυμοσύνη.
Μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας δώσει σωματική και πνευματική χαλάρωση και ευεξία. Η συχνή εφαρμογή του συνιστάται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ενώ εκτελείται με κατάλληλα προϊόντα χωρίς άρωμα αντί για αιθέρια έλαια που απαγορεύονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

55 Λεπτά
€55

Σημαντικά Μέτρα Υγιεινής

- Δεν πρέπει να πάτε στο ραντεβού με γεμάτο στομάχι
- Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
- Δεν συνιστάται εφαρμογή μασάζ σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού.
- Μασάζ ή άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούν έντονες κινήσεις ή πιέσεις και περιλαμβάνουν τη χρήση αιθέριων ελαίων ή μη εξειδικευμένων προϊόντων δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Pregnancy-1
Pregnancy-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.