Μενού

Detox Thalasso Wrap

clock-color_x500

Τί Είναι Detox Thalasso Wrap?

Μια περιποίηση σώματος που ειδικεύεται στη σύσφιξη και αποτοξίνωση του δέρματος, ιδανική για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με κατακράτηση υγρών ή κυτταρίτιδα. Τα φύκια προσφέρουν μια πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών για τα κύτταρα, ενώ το ιώδιο που περιέχει βοηθά και ενισχύει το αδυνάτισμα. Αυτή η απολαυστική εμπειρία ξεκινά με λεμφικό μασάζ, ακολουθεί απολέπιση σώματος με φύκια και αιθέρια έλαια τα οποία αφαιρούνται με ζεστες πετσέτες. Στη συνέχεια η θεραπεύτρια τυλίγει τα πόδια με ζεστή μάσκα φυκιών για 20'.
Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται με χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής το οποίο διαρκεί όσο η μάσκα βρίσκεται περιτυλιγμένη στα πόδια. Στη συνέχεια αφαιρείται η μάσκα. Τα εξειδικευμένα προϊόντα που χρησιμοποιούνται και η θερμότητα που παράγεται σε αυτή τη θεραπεία, διεγείρουν το κυκλοφορικό σύστημα, βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών, προσθέτοντας απαλότητα και λάμψη ενώ αναζωογονεί και σφίγγει το δέρμα.
Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται μία φορά κάθε 3 μήνες σε υγιή άτομα, ενώ σε άτομα που θέλουν να καταπολεμήσουν την κυτταρίτιδα σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε συνδυασμό με άλλες εξειδικευμένες θεραπείες. Δεν συνιστάται σε άτομα με προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα.

55 Λεπτά
€75

Σημαντικές Πληροφορίες

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνετε την θεραπεύτρια σας για τυχόν προβλήματα υγείας, αλλεργίες ή δερματολογικά προβλήματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίζεται.

Detox-Thalasso-Wrap-1
Detox-Thalasso-Wrap-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.