Μενού

Βαθύς Καθαρισμός

Ο βαθύς καθαρισμός αποτελεί την πιο βασική αισθητική περιποίηση, καθώς η επιδερμίδα αποδεσμεύεται από τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα.

clock-color_x500

Τι Είναι Ο Βαθύς Καθαρισμός;

Ο βαθύς καθαρισμός αποτελεί την πιο βασική αισθητική περιποίηση, καθώς η επιδερμίδα αποδεσμεύεται από τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα. Κατά το συστηματικό, βαθύ καθαρισμό χρησιμοποιείται σπάτουλα ή ατμός αναλόγως των αναγκών και του τύπου δέρματος σας. Αποτρέπει την δημιουργία μαύρων στιγμάτων και την εξέλιξη της ακμής ενώ καθαρίζονται εις βάθος οι πόροι από τις ακαθαρσίες, τους ρίπους και το περιττό σμήγμα, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μολυσματικές βλάβες όπως σπυράκια και κύστες.

75 Λεπτά
from €60

Σημαντικές Πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον αισθητικό σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Ανάλογα με την ευαισθησία και τον τύπο του δέρματός σας, μια θεραπεία προσώπου μπορεί να προκαλέσει προσωρινό ερεθισμό.
Προϊόντα: Στο Quick Spa χρησιμοποιούμε τα πιστοποιημένα από BDIH και βραβευμένα, βιολογικά προϊόντα ILCSI. Οι περιποιήσεις προσώπου συχνά συνοδεύονται από δωρεάν δείγματα και σας δίνουμε επίσης την ευκαιρία να αγοράσετε τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν με ειδική έκπτωση για να ολοκληρώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας.

Face of attractive Vietnamese woman getting vacuum cleansing procedure
Young woman enjoying spa procedure with her face in luxurious massage salon

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.