Μενού

Ταϊλανδέζικο Μασάζ Με Πουγκιά

Αυτό το δυνατό, παραδοσιακό ταιλανδέζικο μασάζ, αποτελεί μια διαφορετική, θεραπευτική τεχνική η οποία διενεργείται σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα χωρίς την χρήση λαδιού, ενώ ο αποδέκτης είναι ντυμένος με άνετα ρούχα που του παρέχονται πριν την υπηρεσία.

cropped-0-2png

Τι Είναι Το Ταυλανδέζικο Μασσάζ Mε Πουγκιά;

Μια πραγματικά βασιλική περιποίηση. Ιδανική για όσους υποφέρουν από αϋπνίες και υψηλά επίπεδα στρες. Η υπηρεσία ξεκινά με ένα τελετουργικό ποδόλουτρο και στη συνέχεια ακολουθεί το μασάζ σώματος το οποίο διενεργείται με την χρήση θερμών πουγκιών γεμάτα με αρωματικά βότανα ειδικά στο να κατευνάζουν μυϊκούς πόνους και να δίνουν λάμψη στο δέρμα. Αυτή η επιλογή θα σας χαρίζει την απόλυτη σωματική, πνευματική και ψυχική χαλάρωση, βοηθώντας σας να επανακτήσετε την χαμένη σας ενέργεια και λάμψη. Δεν εφαρμόζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της επιπρόσθετης θερμότητας που εισχωρεί στον οργανισμό από τη χρήση των ζεστών πουγκιών.

55 Λεπτά
€65
85 Λεπτά
€80

Σημαντικά Μέτρα Υγιεινής

- Δεν πρέπει να πάτε στο ραντεβού με γεμάτο στομάχι
- Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
- Δεν συνιστάται εφαρμογή μασάζ σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού.
- Μασάζ ή άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούν έντονες κινήσεις ή πιέσεις και περιλαμβάνουν τη χρήση αιθέριων ελαίων ή μη εξειδικευμένων προϊόντων δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

royal-thai-massage-1
royal-thai-massage-4

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμη Σε Δωροκουπόνι

Το τέλειο δώρο, οποιουδήποτε ποσού ή υπηρεσιών που θέλετε από τη γκάμα των υπηρεσιών μας.
Ένα δώρο για κάθε περίσταση: Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Ημέρα της Μητέρας, Επέτειος, Γενέθλια. Ιδανικό για το άτομο που έχει σχεδόν τα πάντα.

Voucher-Gift Certificate-QuickSpa-Nicosia