Μενού

Βαφή/ Χρώμα Μαλλιών

Θέλετε απλά να φρεσκάρετε τον φυσικό ή τεχνητό τόνο των μαλλιών σας, να καλύψετε τις γκρι ή λευκές ρίζες (1cm μόνο) ή να πειραματιστείτε με μια νέα απόχρωση;

clock-color_x500

Τι Είναι Η Βαφή/Χρώμα Μαλλιών;

Θέλετε απλά να φρεσκάρετε τον φυσικό ή τεχνητό τόνο των μαλλιών σας, να καλύψετε τις γκρι ή λευκές ρίζες (1cm μόνο) ή να πειραματιστείτε με μια νέα απόχρωση; Όποια και αν είναι η δική σας ανάγκη, οι επαγγελματίες του χώρου θα σας συμβουλεύσουν κατάλληλα και θα σας βοηθήσουν να βρείτε την τέλεια νέα απόχρωση που ταιριάζει στα χρώματα και στο στυλ σας, για ένα άψογο, επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι η κάθε βαφή πρέπει να εφαρμόζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα για καλύτερα αποτελέσματα και για να αποφεύγετε το όποιο κόστος επιπρόσθετης ανάγκης για συντήρηση ή μεγαλύτερη διάρκεια εφαρμογής.

55 Λεπτά
* from €40

Σημαντικές πληροφορίες

Στις περιπτώσεις εφαρμογής βαφής μόνο στη ρίζα, είναι απαραίτητη και η ταυτόχρονη συντήρηση του χρώματος στα μήκη των μαλλιών, η οποία πρέπει πάντα να γίνεται με χρώμα χωρίς αμμωνία & οξυζενέ ή με ειδικά εξατομικευμένα φυτικά κοκτέιλ με χρώμα στον επιθυμητό τόνο. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε κάποια θεραπεία ενυδάτωσης για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμό, αλλεργία ή φαγούρα που μπορεί να προκύψει στο τριχωτό της κεφαλής από τις βαφές παρόλες τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα.
* Μετά τη διάγνωση και την εφαρμογή της υπηρεσίας, η χρέωση θα μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες και το μήκος των μαλλιών σας.

Pots of hair colour and a colour chart in a hair salon.
Process of dyeing hair

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.