Μενού

Θεραπεία Ενυδάτωσης

Πρόκειται για μία αναζωογονητική περιποίηση η οποία καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης και αναπλάθει το δέρμα.

clock-color_x500

Τι Είναι Η Θεραπεία Ενυδάτωσης;

Πρόκειται για μία αναζωογονητική περιποίηση η οποία καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης και αναπλάθει το δέρμα. Ειδικές τεχνικές μασάζ ενισχύουν την απορρόφηση των πλούσιων αντιοξειδωτικών συστατικών των οργανικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα ματιά, το λαιμό και τα χείλη. Μια περιποίηση προσώπου η οποία ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και αφήνει το δέρμα πιο απαλό, φρέσκο και λαμπερό.Είναι κατάλληλη για συχνή χρήση και συστήνεται ιδιαίτερα σε άτομα που το δέρμα τους δείχνει άτονο, κουρασμένο, θαμπό ή αφυδατωμένο.

55 Λεπτά
€59

Προϊόντα & Υγιεινή

Οι έμπειρες επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

closeup beauty portrait of beautiful blonde woman peeling off a facial mask
Closeup face of young woman having facial massage at spa.

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.