Μενού

Αθλητικό Μασσάζ

Δεν είναι πλέον μόνο προνόμιο ενός αθλητή.

clock-color_x500

Τι Είναι Το Αθλητικό Μασσάζ;

Αυτό το εξειδικευμένο μασάζ, αν και δημιουργήθηκε αρχικά ειδικά για επαγγελματίες αθλητές, δεν είναι πλέον μόνο προνόμιο αθλητή. Μπορεί να επιλεγεί και να απολαύσει ο καθένας από εμάς. Είναι η ιδανική τεχνική όταν αισθάνεστε υπερβολική εργασία καθώς αποκαθιστά και μειώνει τον μυϊκό πόνο, διατηρεί τους μυς ελαστικούς, θρεπτικούς και σε καλή κατάσταση. Αυτό το μασάζ μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας ανάγκες ανάλογα με το αν θέλετε ένα χαλαρωτικό ή ενθαρρυντικό αποτέλεσμα. Για την ενεργοποίηση των μυών και του νευρικού συστήματος, χρησιμοποιούνται γρήγορες, ελαφρές κινήσεις μασάζ. Για να χαλαρώσετε τους μυς και το νευρικό σύστημα, χρησιμοποιούνται πιο αργές, βαθύτερες κινήσεις μασάζ.
Μια πολύ βασική λειτουργία του αθλητικού μασάζ, είναι η πρόληψη τραυματισμών και μυϊκών προβλημάτων και χρησιμοποιείται συχνά ως θεραπεία συντήρησης. Επομένως, πρέπει να εφαρμόζεται συστηματικά, δίνοντας ακόμη καλύτερα, μακροχρόνια αποτελέσματα που θα σας κάνουν πραγματικά να νιώσετε χαλαροί και να αναζωογονηθείτε.

55 Λεπτά
€55

Σημαντικά Μέτρα Υγιεινής

- Δεν πρέπει να πάτε στο ραντεβού με γεμάτο στομάχι
- Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
- Δεν συνιστάται εφαρμογή μασάζ σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού.
- Μασάζ ή άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούν έντονες κινήσεις ή πιέσεις και περιλαμβάνουν τη χρήση αιθέριων ελαίων ή μη εξειδικευμένων προϊόντων δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Sport-Deep-Tissue-1
Sport-Deep-Tissue-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.