Μενού

ΜΠΑΛΑΓΙΑΖ

Το balayage είναι μια τεχνική χρωμάτων που χαρίζει «προσωπικότητα» στο κάθε κεφάλι και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς.

clock-color_x500

Τι Είναι Το Μπαλαγιάζ;

Το Μπαλαγιάζ είναι μια τεχνική χρωμάτων που χαρίζει «προσωπικότητα» στο κάθε κεφάλι και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς. Αυτό το φυσικό «παιχνίδισμα» στο χρώμα των μαλλιών που προσφέρει η τεχνική αυτή, κάνει θραύση ανά το παγκόσμιο. Είναι η πιο εξειδικευμένη μέθοδος για δημιουργία μοναδικών, πολύ φυσικών και παιχνιδιάρικων χρωμάτων χωρίς χρήση αλουμινόχαρτου, η οποία απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις και πρέπει να εφαρμόζεται μόνο σε εξειδικευμένα κομμωτήρια. Είναι η κατάλληλη για όλα τα χρώματα μαλλιών, ακόμη και αν δεν έχετε βάψει ποτέ τα μαλλιά σας ή αν φοβάστε να κάνετε κάποια δραστική αλλαγή. Αφεθείτε στα χεριά των έμπειρων τεχνικών και καλλιτεχνών κομμωτών μας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα που θα λάβετε να είναι ένα μοναδικό χρώμα που μόνο εσείς θα φοράτε! Το αποτέλεσμα είναι προσαρμοσμένο στα μέτρα της κάθε γυναίκας αφού ένας επαγγελματίας τοποθετεί με ακρίβεια το χρώμα στα σημεία για να πετύχει απόλυτα φυσικές αποχρώσεις, σαν να έχει ανοίξει το χρώμα από τον ήλιο. Τα μαλλιά μεγαλώνουν χωρίς να δημιουργούν την κλασσικά ορατή γραμμή μεταξύ της ρίζας και της βαφής, διατηρώντας το χρώμα λαμπερό για περισσότερο διάστημα. Η ανανέωσή του μπορεί να γίνεται κάθε δύο ή τρεις μήνες κάτι που το καθιστά άκρως οικονομικό και δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά.

55' Minutes
* From €70

Σημαντικές πληροφορίες

Βέβαια, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε τους έμπειρους τεχνικούς μας πριν κλείσετε το ραντεβού σας, έτσι ώστε να σας συμβουλεύσουν κατάλληλα για το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε, βάση της ποιότητας, του χρώματος και του μήκους των μαλλιών σας.
* Η τιμή της υπηρεσίας είναι ενδεικτική και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες και τα αιτήματα του πελάτη.

balayage-1
balayage-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.