Μενού

Αντρική Περιποίηση Νυχιών

Το ανδρικό δέρμα χρειάζεται κατάλληλη φροντίδα και θεραπεία για να φαίνεται και να αισθάνεται καθαρό, φρέσκο ​​και σφιχτό.

clock-color_x500

Τι Είναι Η Αντρική Περιποίηση Νυχιών;

Οι άντρες πλέον ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους και επιλέγουν προσεκτικά τα ρούχα τους, το άρωμά τους, το κούρεμα τους, γιατί να μην ενδιαφερθούν και για τα πόδια τους; Τα πόδια των αντρών χρειάζονται ακόμη περισσότερη φροντίδα, πολύ περισσότερη από ότι τα χέρια και ή τα γυναικεία πόδια, διότι το αντρικό δέρμα είναι εκ φύσεως πιο τραχύ και πιο επιρρεπές σε ξηρότητα και σκασίματα. Αυτή η σύντομη, απολαυστική μίνι περιποίηση είναι σίγουρα απαραίτητη σε όλους και περιλαμβάνει κόψιμο και λιμάρισμα νυχιών, καθάρισμα παρανυχίδων και μασάζ με ενυδατικά προϊόντα. Η περιποίηση αυτή είναι καλό να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά ενώ αντενδείκνυται για άτομα με κάλλους, μύκητες, δερματικά ή άλλα προβλήματα στα πόδια.

25 Λεπτά
€30

Προϊόντα & Υγιεινή

Οι έμπειρες επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

Spa-Feet-Treatment-4
Feet-Treatment-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.