Μενού

Θεραπευτικό Πεντικιούρ

Αυτή η εξειδικευμένη θεραπεία αποτελεί μια απαραίτητη περιποίηση για λόγους υγείας και όχι μόνο για αισθητικούς λόγους.

clock-color_x500

Τι Είναι Το Θεραπευτικό Πεντικιούρ;

Αυτή η εξειδικευμένη θεραπεία αποτελεί μια απαραίτητη περιποίηση για λόγους υγείας και όχι μόνο για αισθητικούς λόγους. Συστήνεται σε άτομα με δύσκολα, προβληματικά νύχια και πέλματα ή σε άτομα που αντιμετωπίζουν δύσκολες ή ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας και τα πόδια τους είναι ευαίσθητα και επιρρεπή σε δερματικές παθήσεις. Το θεραπευτικό αυτό πεντικιούρ, περιλαμβάνει εξειδικευμένες μεθόδους αποκλειστικά για παθήσεις των κάτω άκρων, όπως επίπονοι κάλοι, σκληρό δέρμα, σκληρύνσεις στα πέλματα ή στα δάκτυλα, ανακουφίζοντας σας από τον πόνο και χαρίζοντας σας περιποιημένα και υγιή πόδια. Η θεραπευτική αυτή περιποίηση αρχίζει με ένα ζεστό, χαλαρωτικό ποδόλουτρο το οποίο καταπραΰνει τα ταλαιπωρημένα πόδια κάνοντας τα να μαλακώσουν πριν από την αφαίρεση του σκληρού δέρματος που κάποιες φορές μπορεί να προκαλέσει δυσφορία. Στη συνέχεια, γίνεται χαλαρωτικό μασάζ με ειδικό λάδι μέντας από τα έμπειρα χέρια της ειδικού βοηθώντας να αφαιρεθεί σε βάθος όλο το νεκρό δέρμα από τις εξωτερικές επιφάνειες, εσωτερικά και γύρω από τα νύχια. Το θεραπευτικό πεντικιούρ ολοκληρώνεται με κόψιμο και λιμάρισμα νυχιών και καθάρισμα παρανυχίδων, αφήνοντας τα πόδια σας πιο υγιή, περιποιημένα και με ένα εκπληκτικό συναίσθημα ξεκούρασης.

55 Λεπτά
€50

Προϊόντα & Υγιεινή

Οι έμπειρες επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

Nail care tools on a blue background. Spa accessories for body care.
medical-pedicure-main-3

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.