Μενού

Λούσιμο & Γυναικείο Κόψιμο Μαλλιών

Θέλετε απλά να φρεσκάρετε τον φυσικό ή τεχνητό τόνο των μαλλιών σας, να καλύψετε τις γκρι ή λευκές ρίζες (1cm μόνο) ή να πειραματιστείτε με μια νέα απόχρωση;

clock-color_x500

Τι Είναι Το Λούσιμο & Γυναικείο Κόψιμο Μαλλιών ;

Τα μαλλιά είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας και ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κάποιος στην εμφάνιση μας. Δεν είστε σίγουρες ποιο κούρεμα σας ταιριάζει καλύτερα ή ποιο από όσα σας αρέσουν να επιλέξετε; Ενημερωμένοι πάντα για την τελευταία λέξη της μόδας καθώς και για τις νέες τάσεις τεχνικής κουρεμάτων, οι επαγγελματίες στυλίστες του χώρου μας σας προτείνουν το ιδανικό κούρεμα για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας. Οι εξατομικευμένες προτάσεις γίνονται μετά από διάλογο και έχουν πάντα ως βάση πάντα το σχήμα του προσώπου σας, το υφιστάμενο κούρεμα, το γενικότερο στυλ και την ποιότητα των μαλλιών σας.

40 Λεπτά
€39

Σημαντικές πληροφορίες

Επίσης, πριν το ραντεβού είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικά έτοιμες για ένα κούρεμα, να έχετε εύλογες προσδοκίες και να επιλέξετε ένα κούρεμα που ταιριάζει στον γενικότερο τρόπο ζωής έτσι ώστε να μπορείτε να το φροντίζετε. Και μην ξεχνάτε, είτε επιλέξετε ένα κοντό είτε ένα μακρύ κούρεμα, είναι σημαντικό να φροντίζετε το κάθε look τακτικά και με τα κατάλληλα προϊόντα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται όμορφο, υγιές, φυσικό και απόλυτα ταιριαστό.

Woman getting a new haircut. Female hairstylist cutting her long black hair with scissors in hair salon
Woman getting a new haircut. Female hairstylist cutting her long black hair with scissors in hair salon

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.