Μενού

Μακιγιάζ ημέρας

Το μυστικό για ένα τέλειο μακιγιάζ είναι να φαίνεται φρέσκο, φυσικό, σχεδόν χωρίς μακιγιάζ.

clock-color_x500

Τι είναι το μακιγιάζ ημέρας;

Το καθημερινό μακιγιάζ είναι απαραίτητο στις μέρες μας, και όποιος κι αν το κοιτάξετε, ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής μας ζωής - ένα δυνητικά ενοχλητικό μέρος για όσους δεν ξέρουν πώς να το εφαρμόσουν σωστά! Αν και ακούγεται σαν κάτι πολύ απλό και φαινομενικά εύκολο, απαιτείται ειδική γνώση και προσοχή για να έχει η εφαρμογή το σωστό αποτέλεσμα. Το μυστικό για ένα τέλειο, καθημερινό μακιγιάζ που μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο, σε μια συνέντευξη και σε οποιαδήποτε καθημερινή εκδήλωση, είναι να φαίνεται φρέσκο, φυσικό, σχεδόν χωρίς μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα, η διαδικασία που ακολουθήθηκε και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα ίδια με οποιοδήποτε άλλο είδος μακιγιάζ. Για να ανυψώσετε πραγματικά την εμφάνισή σας, εκμεταλλευτείτε αυτήν τη σύντομη υπηρεσία και θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να φαίνεστε όμορφα και τακτοποιημένα όλη την ημέρα! Αποκτήστε ένα φυσικό αποτέλεσμα γρήγορα και εύκολα, δημιουργημένο με την εφαρμογή των σωστών χρωμάτων, αποχρώσεων και προϊόντων και διαρκεί όλη μέρα, απελευθερώνοντας πραγματικά τα χέρια σας!

25 Λεπτά
€25

Συμβουλές

Για μια καθολική εμφάνιση μακιγιάζ κατάλληλη για όλες τις γυναίκες, που θα σας προσφέρει όμορφα αποτελέσματα κάθε μέρα, είναι σημαντικό:

• Ενυδατώνετε το δέρμα καλά με τα σωστά προϊόντα για τον τύπο του δέρματός σας
• Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ μακιγιάζ που ταιριάζει με τον φυσικό τόνο του δέρματος
• Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα σκόνης για να κάνετε το μακιγιάζ να διαρκέσει περισσότερο και να αποτρέψετε την περιττή λάμψη
• Για μάγουλα φυσικής εμφάνισης, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μαλακά και να αποφεύγετε έντονα χρώματα
• Εφαρμόστε απαλή, γήινη σκιά ματιών για να κάνετε τα μάτια σας να αναδύονται φυσικά
• Εφαρμόστε μάσκαρα αύξησης του όγκου για να κάνετε τις βλεφαρίδες να φαίνονται πληρέστερες και να αποφύγετε το μολύβι.
• Ολοκληρώστε την εμφάνιση με όμορφα, ενυδατωμένα χείλη εφαρμόζοντας ένα κρεμώδες κραγιόν ή στιλπνότητα που θα ενισχύσει το φυσικό τους χρώμα.

Evening-or-Special-Make-Up-3

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.