Μενού

Ιατρική Θεραπεία Ποδιών Για Άντρες

clock-color_x500

Τι Είναι Η Ιατρική Θεραπεία Ποδιών Για Άντρες

Τα πόδια των ανδρών συχνά χρειάζονται πιο εντατική φροντίδα, καθώς το δέρμα τους είναι φυσικά πιο τραχύ και πιο επιρρεπές σε ξηρότητα και ρωγμές. Αυτό το θεραπευτικό πεντικιούρ προσφέρει εξειδικευμένη θεραπεία ιδανική για άτομα που πάσχουν από οδυνηρούς κάλους και σκλήρυνση ή πάχυνση του δέρματος των ποδιών ή του κάτω μέρους των ποδιών. Ανακουφίζει τον πόνο και αφήνει τα πόδια να φαίνονται πιο υγιή και καλλωπισμένα. Η θεραπεία ξεκινά με ένα ζεστό, χαλαρωτικό λουτρό ποδιών για να καταπραΰνει τα κουρασμένα πόδια και να μαλακώνει το δέρμα και να κάνει την αφαίρεση του σκληρού δέρματος ευκολότερη και πιο άνετη.
Σε συνέχεια, τα χέρια ενός ειδικού κάνουν ένα χαλαρωτικό μασάζ με ειδικό λάδι μέντας που βοηθά στην αποτελεσματικότερη απομάκρυνση του νεκρού δέρματος από τις εξωτερικές επιφάνειες, γύρω και κάτω από τα νύχια. Το θεραπευτικό πεντικιούρ ολοκληρώνεται με σχηματισμό ή αποκοπή των επιδερμίδων και των νυχιών, αφήνοντας τα πόδια σας πιο υγιή και καλλωπισμένα με μια εκπληκτική, χαλαρωτική αίσθηση. Είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζετε αυτήν τη θεραπεία σε τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε 25-30 ημέρες) για να αποτρέψετε την επιδείνωση των προβλημάτων, τα οποία με τη σειρά τους θα μπορούσαν να κάνουν όλη τη θεραπεία επώδυνη.

55 Λεπτά
€49

Προϊόντα & Υγιεινή

Οι έμπειρες επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

Medical-Feet-Treatmentt-1
Medical-Feet-Treatment-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.