Μενού

Χαλαρωτικό Μασάζ

Απολαύστε ένα ανάλαφρο, χαλαρωτικό και αντιαγχολυτικό μασάζ σώματος με αιθέρια έλαια της επιλογής σας που αναζωογονούν και θρέφουν το δέρμα

clock-color_x500

Τί Είναι Το Χαλαρωτικό Μασάζ;

Απολαύστε ένα ανάλαφρο, χαλαρωτικό και αντιαγχολυτικό μασάζ σώματος με αιθέρια έλαια της επιλογής σας που αναζωογονούν και θρέφουν το δέρμα. Ένα ιδιαίτερα μαλακό και απολαυστικό μασάζ σώματος που ανακουφίζει από την ένταση, οξυγονώνει καλύτερα τους μυς και ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα. Μια θεραπεία κατάλληλη για όλους και ιδανική για τους λάτρεις του απαλού μασάζ, η οποία θα σας αναζωογονήσει και θα σας βοηθήσει να επανακτήσετε την χαμένη σας ενέργεια, χαρίζοντας σας σωματική, ψυχική και πνευματική ηρεμία και ευεξία.

55 Λεπτά
€53
85 Λεπτά
€75
55 Λεπτά

Ζευγάρια

€89
55 Λεπτά

Σειρά Για Τέσσερις Συνεδρίες (Ισχύει για 31 Ημέρες)

€180

Σημαντικά Μέτρα Υγιεινής

- Δεν πρέπει να πάτε στο ραντεβού με γεμάτο στομάχι
- Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
- Δεν συνιστάται εφαρμογή μασάζ σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού.
- Μασάζ ή άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούν έντονες κινήσεις ή πιέσεις και περιλαμβάνουν τη χρήση αιθέριων ελαίων ή μη εξειδικευμένων προϊόντων δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

87x69
2H7A0259

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμα Σε Πακέτα Για Δύο

Πάρτε λίγο χρόνο για να περάσετε μαζί

Συντηρώντας τη συνεχή ρουτίνα εργασίας ή σχολείου, εκτελώντας τα καθήκοντα και πολλά άλλα, μπορεί να είναι δύσκολο για τα ζευγάρια να βρουν χρόνο να περάσουν μαζί. Ενώ το μασάζ ενός ζευγαριού μπορεί να μην θεωρείται «μόνο του» με τον σύντροφό σας, είναι μια ευκαιρία για εσάς να μιλήσετε και να επανασυνδεθείτε σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Ο προγραμματισμός του μασάζ ενός ζευγαριού είναι ένας τρόπος να απολαύσετε τη συντροφιά του άλλου με πολύ πιο εύχρηστο τρόπο.

COUPLE ROOM