Μενού

Βαφή ή Χρώμα Χωρίς Αμμονία

Εάν θέλετε απλά να βελτιώσετε τον τόνο των μαλλιών σας, να φρεσκάρετε το χρώμα στα μήκη ή να καλύψετε ελαφρώς τα γκρι και λευκά, τότε η ειδική βαφή χωρίς αμμωνία και ελαφρύ οξυζενέ, είναι η κατάλληλη λύση για σας, καθώς δεν χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία κλασσικής τεχνικής βαφής κάθε μήνα.

clock-color_x500

Τι Είναι Η Βαφή ή Χρώμα Χωρίς Αμμονία

Η εφαρμογή αυτής της βαφής είναι εύκολη και σύντομη ενώ δεν δημιουργεί την ανάγκη για τακτική εφαρμογή, χαρίζοντας ένα λαμπερό και όμορφο αποτέλεσμα. Η βαφή έχει καλύτερα αποτελέσματα σε σκούρα χρώματα μαλλιών, προσφέροντας μέχρι και 50% κάλυψη.

55 Λεπτά
€43

Σημαντικές πληροφορίες

Στις περιπτώσεις εφαρμογής βαφής μόνο στη ρίζα, είναι απαραίτητη και η ταυτόχρονη συντήρηση του χρώματος στα μήκη των μαλλιών, η οποία πρέπει πάντα να γίνεται με χρώμα χωρίς αμμωνία & οξυζενέ ή με ειδικά εξατομικευμένα φυτικά κοκτέιλ με χρώμα στον επιθυμητό τόνο. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε κάποια θεραπεία ενυδάτωσης για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμό, αλλεργία ή φαγούρα που μπορεί να προκύψει στο τριχωτό της κεφαλής από τις βαφές παρόλες τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα.
This dye is applied very easily in a short amount of time and does not need regular, monthly re-application, while giving you shiny and beautiful result.
* Η τιμή της υπηρεσίας είναι ενδεικτική και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες και τα αιτήματα του πελάτη.

Process of dyeing hair

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.