Μενού

Ταϊλανδέζικο Μασάζ Με Λάδι

Αυτή η παραδοσιακή ταϊλανδέζικη τεχνική είναι κατάλληλη για όλους και ιδανική για όσους η καθιστική ζωή είναι μέρος της καθημερινότητας τους.

cropped-0-2png

Τί Είναι Το Ταυλανδέζικο Μασσάζ Με Λάδι;

Αυτή η παραδοσιακή ταϊλανδέζικη τεχνική είναι κατάλληλη για όλους και ιδανική για όσους η καθιστική ζωή είναι μέρος της καθημερινότητας τους. Συνδυάζει πιέσεις και διατάσεις των ενεργειακών γραμμών και σημείων σε ολόκληρο το σώμα, ενισχύοντας την γενικότερη ευελιξία και στάση του σώματος. Κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ με ζεστά αιθέρια έλαια, το σώμα τεντώνετε, ωθείται και έλκεται με τη βοήθεια του θεραπευτή και προσαρμόζεται πάντα στην ένταση την οποία επιθυμείτε, ενισχύοντας την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνοντας τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων. Ανακουφίζει από τον πόνο, χαλαρώνει, προσφέρει ψυχική αρμονία και επαναφέρει τη φυσιολογική κυκλοφορία της ενέργειας μέσα στο σώμα, χαρίζοντας μια γενικότερη αίσθηση ανανέωσης και ευφορίας. Δεν συστήνεται σε άτομα με σκελετικά προβλήματα ή παθήσεις των αρθρώσεων

55 Λεπτά
€54
85 Λεπτά
€76
55 Λεπτά

Ζευγάρια

€89
80 Minutes

Σειρά Για Τέσσερις Συνεδρίες (Ισχύει για 31 Ημέρες)

€258

Σημαντικά Μέτρα Υγιεινής

- Δεν πρέπει να πάτε στο ραντεβού με γεμάτο στομάχι
- Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
- Δεν συνιστάται εφαρμογή μασάζ σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού.
- Μασάζ ή άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούν έντονες κινήσεις ή πιέσεις και περιλαμβάνουν τη χρήση αιθέριων ελαίων ή μη εξειδικευμένων προϊόντων δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

567x459
2H7A0259

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμα Σε Πακέτα Για Δύο

Πάρτε λίγο χρόνο για να περάσετε μαζί

Συντηρώντας τη συνεχή ρουτίνα εργασίας ή σχολείου, εκτελώντας τα καθήκοντα και πολλά άλλα, μπορεί να είναι δύσκολο για τα ζευγάρια να βρουν χρόνο να περάσουν μαζί. Ενώ το μασάζ ενός ζευγαριού μπορεί να μην θεωρείται «μόνο του» με τον σύντροφό σας, είναι μια ευκαιρία για εσάς να μιλήσετε και να επανασυνδεθείτε σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Ο προγραμματισμός του μασάζ ενός ζευγαριού είναι ένας τρόπος να απολαύσετε τη συντροφιά του άλλου με πολύ πιο εύχρηστο τρόπο.

COUPLE ROOM