Μενού

Απολέπιση Σώματος

Το αντισηπτικό αλάτι Ιμαλάιων, το λεμόνι και τα έλαια ανθέων, αποτελούν τα βασικά συστατικά αυτής της απαλής, αναζωογονητικής αλλά ιδιαίτερα δραστικής απολέπισης σώματος

clock-color_x500

Τί Είναι Το Energizing Peeling?

Το αντισηπτικό αλάτι Ιμαλάιων, το λεμόνι και τα έλαια ανθέων, αποτελούν τα βασικά συστατικά αυτής της απαλής, αναζωογονητικής αλλά ιδιαίτερα δραστικής απολέπισης σώματος. Αυτό το ειδικά διαμορφωμένο και εμπλουτισμένο, μεταλλικό αλάτι, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και εξομαλύνει το τραχύ δέρμα του σώματος, επιτρέποντας στα αιθέρια έλαια να διεισδύσουν καλύτερα και να ενυδατώσουν, να μαλακώσουν και να θρέψουν εις βάθος το δέρμα. Αντιμετωπίζει εποικοδομητικά την ξηρότητα, αποκαθιστά την ελαστικότητα, την υγιή όψη και υφή του δέρματος ενώ συσφίγγει και χαρίζει λάμψη. Η απολέπιση είναι απαραίτητη τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες ενώ σε άτομα υγιή, συστήνεται μια φορά το δίμηνο.

Σημαντικές Πληροφορίες

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνετε την θεραπεύτρια σας για τυχόν προβλήματα υγείας, αλλεργίες ή δερματολογικά προβλήματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίζεται.

Energizing-Body-Peeling-2
Energizing-Body-Peeling-4

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.