Μενού

Παραδοσιακό Ταυλανδέζικο Μασάζ Κατά κυτταρίτιδας

Ειδικό, τοπικό μασάζ για αποτελεσματική αντιμετώπιση και πρόληψη της κυτταρίτιδας και καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.

clock-color_x500

Τι Είναι Το Παραδοσιακό Ταυλανδέζικο Μασσάζ Κατά Της Κυτταρίτιδας;

Ειδικό, τοπικό μασάζ για αποτελεσματική αντιμετώπιση και πρόληψη της κυτταρίτιδας και καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας, Με συγκεκριμένες, κυκλικές κινήσεις και τεχνικές διάσπασης του οιδήματος που προκαλεί η συσσώρευση του λίπους, τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλονται πιο εύκολα οι τοξίνες από τα κύτταρα και τους ιστούς. Τα ειδικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται βοηθούν στη σύσφιξη και χαρίζουν στο δέρμα μια πιο υγιή, απαλή και λεία όψη.Σε αρχικά στάδια συστήνετε να γίνετε συστηματικά, 2 με 3 φορές την βδομάδα για καλύτερα πιο ορατά, αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολα σημεία όπως στο πίσω μέρος των γονάτων και το εσωτερικό των μηρών. Αναλόγως της ευαισθησίας του δέρματος σας και σε πόσο προχωρημένο

25 Λεπτά
€35
Αγορά σειράς για 8 συνεδρίες

Διάρκεια 31 ημέρες

€238

Σημαντικές διευκρινίσεις

Η κυτταρίτιδα είναι πιθανόν το αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο τις γυναίκες. Αν και συνήθως οφείλεται σε πολλούς και διάφορους παράγοντες, ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η κυτταρίτιδα δεν είναι μία κατάσταση που μπορεί να λυθεί μόνο με εξειδικευμένες θεραπείες και προϊόντα. Αλλά, αν ακολουθούμε κάποιους σωστούς κανόνες, μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην μείωσή της.

2H7A0499
2H7A0526

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμο Σε Πακέτα

Παραδοσιακό Ταυλανδέζικο Μασσάζ Κατά της Κυτταρίτιδας, 8 συνεδρίες

2H7A0493