Μενού

Skin Firm Men's Facial

Το ανδρικό δέρμα χρειάζεται κατάλληλη φροντίδα και θεραπεία για να φαίνεται και να αισθάνεται καθαρό, φρέσκο ​​και σφιχτό.

clock-color_x500

What is Skin Firm Men's Facial ?

Το ανδρικό δέρμα χρειάζεται κατάλληλη φροντίδα και θεραπεία για να φαίνεται και να αισθάνεται καθαρό, φρέσκο ​​και σφιχτό. Η φυσική διαδικασία γήρανσης του δέρματος, η έκθεση στον ήλιο, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η κακή ποιότητα του δέρματος και το καθημερινό ξύρισμα είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι άνδρες πρέπει να φροντίζουν το πρόσωπό τους. Αφήστε τον εαυτό σας στα χέρια των έμπειρων αισθητικών μας και απολαύστε αυτήν τη θεραπεία, η οποία θα αφήσει το δέρμα σας να αισθάνεται πιο λείο, απαλό και πιο ενυδατωμένο και το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο φωτεινό, ανανεωμένο και ανανεωμένο. Αυτή η ευχάριστη περιποίηση περιλαμβάνει ελαφριά απολέπιση, εφαρμογή ζεστής πετσέτας στο πρόσωπο και χαλαρωτικό μασάζ με ευκάλυπτο και λάδι μέντας στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα πόδια. Αυτή η περιποίηση προσώπου είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και συνιστάται μία φορά την εβδομάδα για 4 εβδομάδες και στη συνέχεια μία φορά κάθε 1-2 μήνες.

55 Λεπτά
€53

Προϊόντα & Υγιεινή

Οι έμπειρες επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

Skin-Firm-Men's-Facial-1
Middle-aged man in a beauty salon with a facial mask.

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.