Μενού

Σπα Περιποίηση Χεριών

Το αντισηπτικό αλάτι Ιμαλάιων, το λεμόνι και τα έλαια ανθέων, αποτελούν τα βασικά συστατικά αυτής της απαλής, αναζωογονητικής αλλά ιδιαίτερα δραστικής απολέπισης σώματος

clock-color_x500

Τι Είναι Η Περιποίηση Ποδιών Για Άντρες;

Το spa μανικιούρ ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, προσφέροντας σας την απόλυτη εμπειρία περιποίησης χεριών αφού ανανεώνει την εικόνα και την διάθεση σας. Η χαλαρωτική εμπειρία αρχίζει με απολαυστική απολέπιση απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και ελαφρύ μασάζ με αιθέρια έλαια. Μετά, εφαρμόζεται μια ειδική μάσκα μέχρι τους αγκώνες για 15’, η οποία ενισχύει το αίσθημα χαλάρωσης απαλλάσσοντας σας από το καθημερινό στρες ενώ συγχρόνως αναζωογονεί, λευκαίνει και ενυδατώνει το δέρμα εις βάθος. Αυτή η ξεχωριστή περιποίηση ολοκληρώνεται με φροντίδα παρανυχίδων, κόψιμο ή σχηματισμό νυχιών και ειδικό μασάζ απαλών πιέσεων μέχρι τους αγκώνες, που θα σας ξεκουράσει και θα σας τονώσει. Τέλος, εφαρμόζεται βερνίκι, για αποτελέσματα που θα χαρείτε περισσότερο. Η υπηρεσία αυτή συστήνετε κάθε 30-40 μέρες. Η πλούσια ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείται με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, καταπολεμά αποτελεσματικά την ξηρότητα και τα σημάδια γήρανσης που είναι τόσο αισθητά στα χέρια, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, απαλό και λαμπερό.

40 Λεπτά
€28

Προϊόντα & Υγιεινή

Οι έμπειρες επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

Female master in black gloves polishing nails to male client, top view, men manicure in salon. Manicurist doing hands care procedure
Spa-Hand-Treatment-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.