Μενού

Ρυθμιστής Λιπαρότητας

clock-color_x500

Τι Είναι Ο Ρυθμιστής Λιπαρότητας;

Μια εξειδικευμένη θεραπεία για δέρμα λιπαρό, κατάλληλη και κατά την εφηβική ηλικία. Ένας συνδυασμός απολέπισης με Rose hip και μάσκας με Apple & Lemon, προϊόντα τα οποία αναζωογονούν το δέρμα, μειώνουν την λιπαρότητα και βοηθούν στην εξάλειψη του σμήγματος ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζουν το PH και οξυγονώνουν καλύτερα το δέρμα. Προσφέρει ορθή ενυδάτωση με ειδικά προϊόντα που δεν φράζουν τους πόρους. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, πιο απαλό και πιο φωτεινό. Μετά την θεραπεία συστήνεται η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο. Για καλύτερα αποτελέσματα, η περιποίηση αυτή είναι σημαντικό να επαναλαμβάνεται 1 φορά το μήνα ενώ σε άτομα με επιπρόσθετες ανάγκες συστήνεται η δημιουργία πακέτου με 4 επισκέψεις τουλάχιστον καθώς και συνδυασμός με άλλες υπηρεσίες.

55 Λεπτά
€59

Σημαντικές Πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον αισθητικό σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Ανάλογα με την ευαισθησία και τον τύπο του δέρματός σας, μια θεραπεία προσώπου μπορεί να προκαλέσει προσωρινό ερεθισμό.

Προϊόντα: Στο Quick Spa χρησιμοποιούμε τα πιστοποιημένα από BDIH και βραβευμένα, βιολογικά προϊόντα ILCSI. Οι περιποιήσεις προσώπου συχνά συνοδεύονται από δωρεάν δείγματα και σας δίνουμε επίσης την ευκαιρία να αγοράσετε τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν με ειδική έκπτωση για να ολοκληρώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας.

Oil-Controller-1
Oil-Controller-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.