Μενού

Βραδινό ή Εξειδικευμένο μακιγιάζ

Μεγάλα, σαγηνευτικά μάτια, φλογερά χείλη, λαμπερό δέρμα ...

clock-color_x500

Τι είναι το Βραδινό ή το Εξειδικευμένο Μακιγιάζ;

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, ένα βραδινό μακιγιάζ μπορεί πραγματικά να βελτιώσει ή να καταστρέψει μια βραδινή εμφάνιση και εξαρτάται τόσο από τη σωστή εφαρμογή και τεχνική μακιγιάζ όσο και από τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται. Ακόμα κι αν φοράτε τα απλούστερα ρούχα, μπορείτε να κάνετε όλα τα μάτια να σας ανοίγουν δίνοντας τη σωστή έμφαση στο μακιγιάζ σας. Μεγάλα, σαγηνευτικά μάτια, φλογερά χείλη, λαμπερό δέρμα ... Ο καλλιτέχνης μακιγιάζ μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να υιοθετήσετε μια εντυπωσιακή βραδινή μακιγιάζ που σας ταιριάζει! Αναρωτιέστε ακόμα; Έντονα μάτια ή έντονα χείλη ή ίσως και τα δύο; Απολαύστε αυτήν την υπηρεσία που θα σας δώσει λαμπερό, εκπληκτικό μακιγιάζ ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ενισχύοντας παράλληλα το στυλ και την προσωπικότητά σας για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση.

Από 45 Λεπτά
Από €45

Συμβουλές

• Τα μάτια Smokey κάνουν μια εντυπωσιακή, σαγηνευτική βραδινή εμφάνιση.

• Εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς υπερβολή χρησιμοποιώντας την τεχνική του καπνιστού ματιού.

• Τολμήστε να χτυπήσετε τα χείλη σας επιλέγοντας ένα έντονο κόκκινο κραγιόν ή δαμάσκηνο χρώμα για μια εντυπωσιακή, κλασική εμφάνιση όλων των εποχών.

* Η τιμή της υπηρεσίας είναι ενδεικτική και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες και τα αιτήματα του πελάτη.

Evening-or-Special-Make-Up-1
Evening-or-Special-Make-Up-3

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.