Μενού

Νυφικό μακιγιάζ

Ίσως βρήκατε το τέλειο φόρεμα και το τέλειο χτένισμα, αλλά η επιλογή του σωστού μακιγιάζ είναι εξίσου σημαντική με την ολοκλήρωση της εμφάνισης των ονείρων σας.

cropped-0-2png

Τι είναι το νυφικό μακιγιάζ;

Η ημέρα του γάμου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά στη ζωή κάθε γυναίκας. Επίσης, είναι η μέρα που όλες οι γυναίκες βιώνουν υψηλά επίπεδα στρες, καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής όλων και φυσικά, κάθε νύφη θέλει τα πάντα να είναι τέλεια! Από τη διακόσμηση και το νυφικό, το νυφικό χτένισμα και φυσικά το νυφικό μακιγιάζ. Ίσως βρήκατε το τέλειο φόρεμα και τέλειο χτένισμα, αλλά η επιλογή του σωστού μακιγιάζ είναι εξίσου σημαντική με την ολοκλήρωση της εμφάνισης των ονείρων σας. Το χρώμα, το μήκος και το τρέχον στυλ των μαλλιών σας, ο τόνος του δέρματος σας, καθώς και το στυλ του νυφικού είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή της σωστής εμφάνισης μακιγιάζ. Επειδή θα χρειαστείτε μερικές εκπληκτικές ιδέες για νυφικά μακιγιάζ και στο Quick Spa θέλουμε να φροντίζουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει και φυσικά θα αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά σας. Απλό ή έντονο, γυμνό ή πιο πολύχρωμο, επιλέγετε! Και είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να σας κάνει να νιώσετε άνετα. Μην ξεχνάτε ότι ένα έντονο αποτέλεσμα δεν θα ευχαριστήσει κανέναν εάν δεν σας εκφράζει. Ελάτε και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα νυφικό μακιγιάζ που σας εκφράζει και να το προσαρμόσετε στο στυλ του γάμου σας. Αυτό θα σας κάνει να λάμψετε ακόμα περισσότερο! Αν λοιπόν έφτασε η ώρα να επιλέξετε το μακιγιάζ για το γάμο σας, αυτό που θα πάρει τον γαμπρό και τους επισκέπτες να αναπνέουν, μην κοιτάξετε άλλο. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ μας θα σας δώσουν όμορφες ιδέες για νυφικό μακιγιάζ και συνδυασμούς χρωμάτων για κάθε είδους γάμο, βοηθώντας σας να έχετε τα υπέροχα αποτελέσματα που ονειρευτήκατε. Φυσικά, μια πρόβα νυφικής μακιγιάζ είναι απαραίτητη και αποφασιστικός παράγοντας για το ιδανικό τελικό αποτέλεσμα, οπότε φροντίστε να προγραμματίσετε το δικό σας εγκαίρως!
* Η τιμή της υπηρεσίας είναι ενδεικτική και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες και τα αιτήματα του πελάτη.

Από 1 ώρα
Από €60
Από 1 ώρα

συμπεριλάβετε στο Ultimate Luxury Bridal Pack

€295
Από 1 ώρα

συμπεριλάβετε στο Complete Shine Bridal Pack

€220
Από 1 ώρα

Περιλαμβάνει in Precious Delight Bridal Pack

€545

Tips:

Για να έχετε το υπέροχο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα που πάντα ονειρευόσασταν για αυτήν την πολύ σημαντική μέρα στη ζωή σας, είναι σημαντικό:

• Φορέστε μια λευκή μπλούζα κατά τη διάρκεια της πρόβας, έτσι ώστε να μπορείτε να φανταστείτε καλύτερα τους τόνους που σας συμπληρώνουν με λευκό χρώμα και θα ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

• Προγραμματίστε την πρόβα κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν εξακολουθεί να υπάρχει πολύ φυσικό φως, καθώς οι περισσότεροι γάμοι πραγματοποιούνται τότε - θα σας βοηθήσει να φανταστείτε καλύτερα το αποτέλεσμα.

• Βελτιώστε τον τόνο της επιδερμίδας σας χρησιμοποιώντας αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα με τα φυσικά χρώματα και τα χαρακτηριστικά σας, αποφεύγοντας τις υπερβολές, καθώς οι εικόνες αυτής της ημέρας θα σας συνοδεύσουν για μια ζωή.

• Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά προϊόντα για το νυφικό μακιγιάζ σας για να το κρατήσετε σε όλη αυτή τη σημαντική μέρα.

• Δώστε στο δέρμα σας μια περιποίηση προσώπου περίπου μια εβδομάδα πριν από το γάμο, για ένα πολύ καλύτερο, φωτεινότερο αποτέλεσμα. Στην ιδανική περίπτωση, απολαύστε μια περιποίηση προσώπου λίγες μέρες πριν από την πρώτη μακιγιάζ πρόβας μακιγιάζ για ακόμη πιο όμορφο δέρμα και καλύτερη κατανόηση του αποτελέσματος.

Bridal-Make-Up-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διατίθεται σε Νυφικά Πακέτα

Silver Complete Shine
Gold Ultimate Luxury
Platinum Precious Delight (For 2 People)

wedding-day-pack