Μενού

Ατμοσίδερο

Ένας διαφορετικός τρόπος χτενίσματος με το πρωτοποριακό εργαλείο Steampod, που συνδυάζει το σίδερο-πρέσα με ατμό, για ένα τέλειο ίσιωμα μαλλιών που διαρκεί μέχρι και το επόμενο λούσιμο.

clock-color_x500

Τι Είναι Το Ατμοσίδερο;

Ένας διαφορετικός τρόπος χτενίσματος με το πρωτοποριακό εργαλείο Steampod, που συνδυάζει το σίδερο-πρέσα με ατμό, για ένα τέλειο ίσιωμα μαλλιών που διαρκεί μέχρι και το επόμενο λούσιμο. Ενώ πολλά από τα ευρέως διαδεδομένα σίδερα αφυδατώνουν και συχνά καταστρέφουν τα μαλλιά, η συσκευή SteamPod τα ενισχύει με υγρασία μέσω της συνεχούς, υψηλής ροής ατμού. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από κεραμικές πλάκες με αναδυομένη επικάλυψη για υψηλή αντοχή, προσφέροντας ένα σούπερ λείο, μεταξένιο και λαμπερό αποτέλεσμα που διαρκεί πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα. Η μέθοδος αυτή είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών αλλά προσφέρει την ιδανική λύση για μαλλιά χοντρά, πορώδη, σγουρά, φριζαρισμένα και ταλαιπωρημένα. Η υπερβολικά συχνή χρήση της συσκευής, πέραν της μίας φοράς την εβδομάδα, δεν συστήνεται καθώς λόγο του ατμού μπορεί να επηρεαστεί η δομή της τρίχας και ο όγκος των μαλλιών στις ρίζες.

25 Λεπτά

Κοντό

€25
40 Λεπτά

Μακρύ

€27

Σημαντικές πληροφορίες

Τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης του Ατμοσιδέρου έχουν σχεδιαστεί με τεχνολογία προ-κερατίνης και σε συνδυασμό με τον ατμό που παρέχεται από τη συσκευή, βοηθούν τα μαλλιά να απορροφήσουν βαθιά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Με αυτόν τον τρόπο, τα προϊόντα προστατεύουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ίσιωμα.

steam-pod-1
steam-pod-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Συνδυάζεται Με Τις Παρακάτω Υπηρεσίες

◈ Inca Reconstruction
◈ Volumizing for Oily Sculp
◈ Energizing For Hair Loss
◈ Hydrating For Extremely Dry Scalp
◈ Nourishing for Bleached Hair

steam-pod-3