Μενού

Ανταύγιες

clock-color_x500

Τι Είναι Οι Ανταύγιες;

Οι ανταύγειες με τα πιο κλασσικά χρώματα όπως το κόκκινο, το ξανθό και το καραμελέ είναι πάντα all time in fashion! Αυτή η κλασσική, αυστηρή τεχνική χρώματος με αλουμινόχαρτο ή ειδικά φύλλα βαφής, μπορεί να αλλάξει εντελώς το look σας, δημιουργώντας ένα διαφορετικό στυλ, ακόμη κι αν δεν θέλετε να αλλάξετε εντελώς το χρώμα των μαλλιών σας ή απλά θέλετε μια ήπια αλλαγή. Μην ξεχνάτε ότι το λάθος χρώμα, μπορεί να σας κάνει να δείχνετε χλωμή και κουρασμένη ενώ το κατάλληλο χρώμα μπορεί να αναδείξει το πρόσωπό σας, αφαιρώντας χρόνια και χαρίζοντας λάμψη. Το μόνο που εσείς έχετε να κάνετε είναι απλά να συμβουλευτείτε τους έμπειρους κομμωτές μας για το αν η τεχνική για ανταύγειες ταιριάζει σε σας ανάλογα με το χρώμα και την ποιότητα των μαλλιών σας, ποιες ανταύγειες θα αναδείξουν καλύτερα τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά σας και πώς θα κρατήσουν περισσότερο για ένα πραγματικό υπέροχο αποτέλεσμα.

1h 15' Minutes
€100

Σημαντικές πληροφορίες

Το μόνο που εσείς έχετε να κάνετε είναι απλά να συμβουλευτείτε τους έμπειρους κομμωτές μας για το αν η τεχνική για ανταύγειες ταιριάζει σε σας ανάλογα με το χρώμα και την ποιότητα των μαλλιών σας, ποιες ανταύγειες θα αναδείξουν καλύτερα τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά σας και πώς θα κρατήσουν περισσότερο για ένα πραγματικό υπέροχο αποτέλεσμα.

highlights-main-2
Closeup of hairdresser hands applying hair dye to beautiful young woman

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.