Μενού

Μασάζ Πλάτης και Ώμων Χωρίς Λάδι

Μια γρήγορη λύση για άμεση ανακούφιση, ειδικά όταν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος!

clock-color_x500

Τι Είναι Το Μασάζ Πλάτης και Ώμων Χωρίς Λάδι;

Αυτό το μασάζ εστιάζει στους ώμους, τον λαιμό και την πλάτη, προσφέροντας γρήγορη λύση για άμεση ανακούφιση, ειδικά όταν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος! Αυτές οι τρεις περιοχές του σώματος είναι οι πιο επιρρεπείς συσσωρεύεται ένταση, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και των παρατεταμένων ωρών εργασίας. Σε συνδυασμό με το υψηλό στρες και την κακή στάση του σώματος, προκαλεί πόνο, δυσκαμψία και πονοκεφάλους. Αυτή η θεραπεία ανακουφίζει την ταλαιπωρία και την ένταση από το λαιμό, τους ώμους και την πλάτη, κάνοντάς σας να νιώσετε πιο χαλαροί, αναζωογονημένοι και ενεργοποιημένοι. Συνιστάται 1-3 φορές την εβδομάδα για πιο γρήγορα, πιο ορατά αποτελέσματα.

25 Λεπτά
€28
25 Λεπτά

Ζευγάρια

€48

Σημαντικές πληροφορίες

- Δεν πρέπει να πάτε στο ραντεβού με γεμάτο στομάχι
- Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
- Δεν συνιστάται εφαρμογή μασάζ σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού.
- Μασάζ ή άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούν έντονες κινήσεις ή πιέσεις και περιλαμβάνουν τη χρήση αιθέριων ελαίων ή μη εξειδικευμένων προϊόντων δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Back&Shoulder-Dry-1
Back&Shoulder-Dry-3

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμα Σε Πακέτα Για Δύο

Λάβετε λίγο χρόνο για να περάσετε μαζί σπάζοντας τη συνεχή ρουτίνα της εργασίας ή του σχολείου, εκτελώντας τα καθήκοντα και πολλά άλλα, μπορεί να είναι δύσκολο για τα ζευγάρια να βρουν χρόνο για να περάσουν μαζί. Αν και το μασάζ ενός ζευγαριού μπορεί να μην θεωρείται «μόνο του» με τον σύντροφό σας, είναι μια ευκαιρία για εσάς να μιλήσετε και να επανασυνδεθείτε σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Ο προγραμματισμός του μασάζ ενός ζευγαριού είναι ένας τρόπος να απολαύσετε τη συντροφιά του άλλου με πολύ πιο εύχρηστο τρόπο.

COUPLE ROOM