Μενού

Γρήγορο Μανικιούρ

Για να έχετε όμορφα, περιποιημένα άκρα σε όλες τις στιγμές της ζωής σας, συστήνεται η επανάληψη εφαρμογής κανονικού βερνικιού ανά 7 μέρες και ημιμόνιμου ανά 15 μέρες.

clock-color_x500

Τί είναι το Manicure On The Go?

Αποκτήστε όμορφα, εντυπωσιακά νύχια με αυτή τη γρήγορη περιποίηση, ειδικά σχεδιασμένη για την σύγχρονη γυναίκα. Επιλέξτε βερνίκια διαρκείας από μια πλούσια συλλογή χρωμάτων, χωρίς χρήση της ειδικής λάμπας LED, που θα σας χαρίζουν ένα όμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι και 10 μέρες, σε μόνο 30᾽. Η περιποιήση περιλαμβάνει φροντίδα παρανυχίδων, κόψιμο η σχήματισμό νυχιών και ελαφρύ, αναζωογονητικό μασάζ στις παλάμες. Τα βερνίκια αφαιρούνται γρήγορα και εύκολα.

25 Λεπτά
€18
25 Λεπτά

with a Shampoo & Set Short

€28
40 Λεπτά

with a Shampoo & Set Long

€30
40 Λεπτά

με ένα Γρήγορο Πεντικιούρ

€43
40 Λεπτά

με Πεντικιούρ & Κοντό Χτένισμα

€47
40 Λεπτά

με Πεντικιούρ & Μακρύ Χτένισμα

€49

Σημαντικές πληροφορίες

Προιόντα & Υγιεινή: Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

on the go
20140608-IMG_0495

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμα σε Πακέτα

◈ Μανικιούρ & Γρήγορο Πεντικιούρ
Λούσιμο, Χτένισμα Μαλλιών Κοντό/Μακρύ&Γρήγορο Μανικιούρ
◈Λούσιμο, Χτένισμα μαλλιών Κοντό / Μακρύ   Γρήγορο Μανικιούρ & Πεντικιούρ

20160418-IMG_1931