Μενού

Γρήγορο Μανικιούρ

Για να έχετε όμορφα, περιποιημένα άκρα σε όλες τις στιγμές της ζωής σας, συστήνεται η επανάληψη εφαρμογής κανονικού βερνικιού ανά 7 μέρες και ημιμόνιμου ανά 15 μέρες.

clock-color_x500

Τί είναι το Manicure On The Go?

Κάποιες φορές έχετε ανάγκη να «καλομάθετε» τον εαυτό σας χαρίζοντάς του την περιποίηση που του αξίζει, απλά και μόνο για να αλλάξετε διάθεση, ν´ ανανεωθείτε και να νιώσετε υπέροχα. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο είμαστε εδώ. Για να σας προσφέρουμε ένα γρήγορο και εύκολο μανικιούρ, με το βερνίκι νυχιών της δικής σας επιλογής. Μέσα από αυτή την εμπειρία ομορφιάς οι έμπειρες θεραπεύτριες μας θ´ αναλάβουν την φροντίδα παρανυχίδων, κόψιμο ή σχηματισμό νυχιών κάνοντας τα νύχια σας ν´ αγγίζουν την εντέλεια. Είτε ψάχνετε για ένα ποπ χρώμα είτε απλά αναζητάτε μια κλασική, κομψή εμφάνιση, έχουμε κάτι που ταιριάζει σε όλες. Μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό βερνίκι που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα μέσα από μια μεγάλη συλλογή αποχρώσεων. Ακόμα περιμένετε; Κλείστε σήμερα το «Γρήγορο Μανικιούρ» και χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει με μια δόση πολυτέλειας. Ολοκληρώνοντας αυτή την εμπειρία ομορφιάς, θα αποχωρήσετε ανανεωμένες αναζωογονημένες και έτοιμες να παρουσιάσετε τα υπέροχα νύχια σας .
Ως εκ τούτου πριν έρθετε στο χώρο μας σιγουρευτείτε ότι τα νύχια σας δεν έχουν κάποιο υλικό που να χρειάζεται τροχό νυχιών ή κάποιο άλλο εξειδικευμένο μηχάνημα για να αφαιρεθεί.

25 Λεπτά
€22
25 Λεπτά

with a Shampoo & Set Short

€35
40 Λεπτά

with a Shampoo & Set Long

€38
40 Λεπτά

με ένα Γρήγορο Πεντικιούρ

€47
40 Λεπτά

με Πεντικιούρ & Κοντό Χτένισμα

€63
40 Λεπτά

με Πεντικιούρ & Μακρύ Χτένισμα

€66

Σημαντικές πληροφορίες

Προιόντα & Υγιεινή: Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

on the go
20140608-IMG_0495

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμα σε Πακέτα

◈ Μανικιούρ & Γρήγορο Πεντικιούρ
Λούσιμο, Χτένισμα Μαλλιών Κοντό/Μακρύ&Γρήγορο Μανικιούρ
◈Λούσιμο, Χτένισμα μαλλιών Κοντό / Μακρύ   Γρήγορο Μανικιούρ & Πεντικιούρ

20160418-IMG_1931