Μενού

Ημιμόνιμο Πεντικιούρ

Το ημιμόνιμο βερκίκι έχει γίνει το αγαπημένο των γυναικών και όχι άδικα, αφού είναι αρκετά πιο ανθεκτικό από ένα απλό πεντικιούρ.

clock-color_x500

Τι Είναι Το Ημιμόνιμο Πεντικιούρ;

Το ημιμόνιμο βερκίκι έχει γίνει το αγαπημένο των γυναικών και όχι άδικα, αφού είναι αρκετά πιο ανθεκτικό από ένα απλό πεντικιούρ. Με διάρκεια ζωής από 2 έως 3 βδομάδες, το ημιμόνιμο σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την περιποίηση ενός παραδοσιακού πεντικιούρ και να χαρείτε όμορφα πόδια και περιποιημένα νύχια για πολύ περισσότερο. Η περιποίηση περιλαμβάνει φροντίδα παρανυχίδων, κόψιμο ή σχηματισμό νυχιών και αφού επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα, εφαρμόζεται όπως το απλό βερνίκι απλά το κάθε πέρασμα στεγνώνει κάτω από ειδικές λάμπες LED. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ημιμόνιμο στεγνώνοντας κάτω από τις λάμπες LED, πιθανόν να προκαλέσει ελαφρύ, στιγμιαίο πόνο ή τσούξιμο στα νύχια.

55 Λεπτά
€33
15΄Λεπτά

Soft Gel Removal

€5

Πληροφορίες Αφαίρεσης

Η ημι-μόνιμη αφαίρεση πεντικιούρ είναι απλή, εύκολη και δεν βλάπτει τα νύχια εάν εφαρμόζεται η σωστή διαδικασία. Η κατάλληλη στιγμή που τα νύχια στηρίζονται σε ένα βαμβακερό πανί με αφαίρεση βερνικιού νυχιών είναι πολύ σημαντική, έτσι ώστε το ημι-μόνιμο βερνίκι να μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς να καταστρέψει τα νύχια. Δεν πρέπει ποτέ να αφαιρέσετε το ημι-μόνιμο μανικιούρ τραβώντας το, ξεφλουδίζοντας, ή περιστασιακά σχισμένα κομμάτια, γιατί όταν αφαιρεθούν εντελώς, τα νύχια σας θα είναι πιο ταλαιπωρημένα, λεπτά και εύθραυστα από ποτέ.

long lasting-pedicure-1
Woman touching soft tender skin of her feet after getting pedicure in spa salon

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.