Μενού

Γαλλικό Μανικιούρ

Θέλετε απλά να φρεσκάρετε τον φυσικό ή τεχνητό τόνο των μαλλιών σας, να καλύψετε τις γκρι ή λευκές ρίζες (1cm μόνο) ή να πειραματιστείτε με μια νέα απόχρωση;

clock-color_x500

Τι Είναι Το Γαλλικό Μανικιούρ;

Το γαλλικό μανικιούρ ήταν, είναι και θα παραμείνει μία από τις πιο αγαπημένες, κλασσικές επιλογές στο μανικιούρ καθώς αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά με ένα πολύ chic τρόπο. Αυτή η ολοκληρωμένη, απολαυστική περιποίηση περιλαμβάνει φροντίδα παρανυχίδων, κόψιμο ή σχήματισμό νυχιών και ολοκληρώνεται με ελαφρύ μασάζ, χαρίζοντας σας όμορφα, περιποιημένα και απαλά άκρα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας βερνίκια διαρκείας, εφαρμόζεται το γαλλικό μανικιούρ, το οποίο μπορεί να γίνει με δύο βάσεις, τη λευκή και τη ροζ. Οι σταρένιες επιδερμίδες αναδυκνείονται καλύτερα με την πιο λευκή απόχρωση ενώ τις πιο ανοιχτόχρωμες κολακεύει ιδιαίτερα η ροζ βάση. Ανάλογα με το μέγεθος αλλά και το σχήμα των νυχιών σας, επιλέξτε το πάχος της γραμμής που επιθυμείτε, αν και η λεπτή είναι κολακευτική σχεδόν σε όλα τα νύχια.

40 Λεπτά
€25
15΄Λεπτά

Only Nail Polish

€14

Σημαντικές πληροφορίες

Προιόντα & Υγιεινή: Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

Hands of a woman with beautiful french manicure and white rose
Hands of a woman with beautiful french manicure and white roses

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.