Μενού

Κυτταρίτιδα

Μια περιποίηση σώματος με ένα θεσπέσιο άρωμα κανέλας, η οποία είναι κατάλληλη για όλους και ιδανική για άτομα με πρόβλημα κυτταρίτιδας, περιττού βάρους ή συσσωρευμένο, τοπικό λίπος.

clock-color_x500

Τι Είναι Το Μασσάζ Κυτταρίτιδας;

Μια περιποίηση σώματος με ένα θεσπέσιο άρωμα κανέλας, η οποία είναι κατάλληλη για όλους και ιδανική για άτομα με πρόβλημα κυτταρίτιδας, περιττού βάρους ή συσσωρευμένο, τοπικό λίπος. Αυτή η απολέπιση σώματος με κύριο συστατικό την κανέλα η οποία έχει αντιβακτηριδιακές, αντιοξειδωτικές και αναλγητικές ιδιότητες, ενεργοποιεί το κυκλοφοριακό σύστημα, ενισχύει την καύση του λίπους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα πιο απαλό και λαμπερό. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή κρέμας σώματος με άρωμα κανέλας για ένα απλά υπέροχο και ισχυρό αποτέλεσμα. Μπορεί να αισθανθείτε θερμότητα σε όλο το σώμα το οποίο οφείλεται στην καύση του λίπους από τα συστατικά της κανέλας ενώ είναι πιθανόν να προκαλέσει αλλεργίες ή ερεθισμούς σε ευαίσθητα δέρματα. Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται 1 φορά το δίμηνο σε υγιή άτομα ενώ σε άτομα με στόχο την απώλεια βάρους 2-4 το μήνα ανάλογος αναγκών.

55 Λεπτά
€48

Σημαντικές Πληροφορίες

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνετε την θεραπεύτρια σας για τυχόν προβλήματα υγείας, αλλεργίες ή δερματολογικά προβλήματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίζεται.

Cellulite-2
Cellulite-3

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.