Μενού

Σαμπουάν απολέπισης και κούρεμα

Λύστε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να συναντήσετε όπως λιπαρότητα, αφυδάτωση, τριχόπτωση ή ξεφλούδισμα του τριχωτού της κεφαλής.

clock-color_x500

Τι Είναι Το Σαμπουάν απολέπισης και κούρεμα;

Η συνεχής έλλειψη χρόνου λόγω των γρήγορων καθημερινών ρουτίνων μας, περιορίζει συχνά τον χρόνο που ξοδεύουμε για ένα σωστό πλύσιμο μαλλιών στο σπίτι και επιπλέον με τη χρήση μη κατάλληλων προϊόντων περιποίησης μαλλιών μόνο και μόνο επειδή είναι εύκολο ή απλά να δημιουργήσουμε μια επιθυμητή στιλ, τεντώνει ακόμη περισσότερο τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Έτσι, παρόλο που είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να πλένετε σωστά τα μαλλιά, είναι ακόμη πιο σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τα σωστά προϊόντα που θα λύσουν τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε όπως λιπαρότητα, αφυδάτωση, τριχόπτωση ή ξεφλούδισμα του τριχωτού της κεφαλής. Οι επαγγελματίες μας θα σας συμβουλέψουν για το πώς να χειριστείτε καλύτερα τα μαλλιά σας και ποια είναι τα σωστά προϊόντα για την καθημερινή σας φροντίδα και στιλ μέσα από μια μεγάλη γκάμα οργανικών προϊόντων ORGANIC PURE CARE με αιθέρια έλαια και θεραπευτική δράση.

45 Λεπτά
€29

Προϊόντα & Υγιεινή

Οι έμπειρες επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

Peeling-Shampoo -Haircut-1
Peeling-Shampoo -Haircut-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.