Μενού

RF & Ultrasound Treatment

clock-color_x500

Τι είναι η θεραπεία Ραδιοσυχνότητες και υπέρηχος;

Μια εξατομικευμένη περιποίηση προσώπου που βασίζεται στις δικές σας προσωπικές ανάγκες, χρησιμοποιώντας τα βραβευμένα βιολογικά προϊόντα ILCSI σε συνδυασμό με τη μηχανή νέας γενιάς τεχνολογίας RF (Ραδιοσυχνότητα) για ακόμη πιο εντυπωσιακά, ορατά αποτελέσματα. Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος, αυτή η μοναδική, μη επεμβατική μέθοδος μεταφέρει θερμότητα στους ιστούς του προσώπου, ενεργοποιώντας τα βαθύτερα στρώματα κολλαγόνου στο δέρμα, βοηθώντας τα προϊόντα να απορροφηθούν πιο εύκολα, προσφέροντάς σας πραγματικά αξιόλογα αποτελέσματα, γρήγορα και ανώδυνα.
Βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση ουλών, σκοτεινών κηλίδων και σκοτεινούς κύκλους υπογείωσης, μαλακώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες και σφίγγει το δέρμα του προσώπου και του λαιμού, δίνοντάς σας ένα πιο περίγραμμα περίγραμμα και μια νεανική λάμψη. Για καλύτερα αποτελέσματα και με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες, προτείνονται τουλάχιστον 4 έως 12 θεραπείες.

25 Λεπτά
€44

Σημαντικές Πληροφορίες

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνετε την θεραπεύτρια σας για τυχόν προβλήματα υγείας, αλλεργίες ή δερματολογικά προβλήματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίζεται.

Energizing-Body-Peeling-2
Energizing-Body-Peeling-4

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.