Μενού

Αντρικό Λούσιμο & Κούρεμα

clock-color_x500

Τι Είναι Το Λούσιμο & Γυναικείο Κόψιμο Μαλλιών ;

Οι έμπειροι επαγγελματίες μας είναι πάντα έτοιμοι να σας δώσουν ιδέες και συμβουλές έτσι ώστε να επιλέξετε το κούρεμα που σας ταιριάζει με βάση το σχήμα του προσώπου σας, την ποιότητα των μαλλιών σας, τις καθημερινές σας συνήθειες, αλλά πάνω απ’ όλα ακολουθώντας το γούστο σας. Συστήνεται ένα κοντό ανδρικό κούρεμα να συντηρείται κάθε 30-40 μέρες ενώ ένα κούρεμα με πιο μακρύ μήκος κάθε 60 μέρες περίπου.
Βέβαια, ένα περιποιημένο look, δεν είναι αποτέλεσμα μόνο ενός καλού κουρέματος αλλά και της γενικότερης συντήρησης και φροντίδας που κάνετε, όπως: Πόσο συχνά λούζετε τα μαλλιά σας Πως λούζετε τα μαλλιά σας, σε τι θερμοκρασία νερού και αν κάνετε μασάζ Χρειάζεται έξτρα γαλάκτωμα για ενυδάτωση στα μήκη Τι προϊόντα χρησιμοποιείτε-σαμπουάν, γαλάκτωμα ή serum για νωπά μαλλιά αν χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση τα μήκη, προϊόντα styling
• How you wash your hair - water temperature used and whether you massage well your sculp
• What products you use – shampoo, conditioner or serum for damp hair that need additional hydration, styling products

25 Λεπτά
€19

Σημαντικές πληροφορίες

Οι έμπειρες επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

Man-Shampoo-Haircut-1
Man-Shampoo-Haircut-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.