Μενού

Μετά τον Ήλιο

Αυτή η ειδική θεραπεία συνιστάται μετά από ερεθισμό που προκαλείται από υπερβολική ή συχνή έκθεση στον ήλιο.

clock-color_x500

Τι Είναι Η Θεραπεία Μετά Τον Ήλιο;

Μια ειδική θεραπεία σώματος που συνιστάται μετά από ερεθισμό που προκαλείται από υπερβολική ή συχνή έκθεση στον ήλιο, την οποία οι περισσότεροι από εμάς συνεχίζουν να κάνουν παρά τις συχνές προειδοποιήσεις των γιατρών σχετικά με τις επιβλαβείς επιπτώσεις που έχει στο δέρμα μας. Η θεραπεία ξεκινά με τον καθαρισμό χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σαπούνι συμπυκνωμένου ορυκτού που αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία pH του δέρματος. Συνεχίζει με καταπραϋντικό ξεφλούδισμα 5 'για να ηρεμήσει το δέρμα και να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα. Για βαθιά ενυδάτωση, το σώμα είναι τυλιγμένο για 20 'με την καταλληλότερη μάσκα ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο του δέρματός σας. Η μάσκα Rosehip ή Rose Petal Toner αφαιρείται και η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα χαλαρωτικό μασάζ 30 'χρησιμοποιώντας ενυδατικά έλαια, αποκαθιστώντας τη φυσική λάμψη του δέρματος. Φυσικά, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία για το δέρμα μας και σε μια χώρα όπως η Κύπρος, όπου ο ήλιος λάμπει δυνατός όλο το χρόνο, το πιο βασικό και απλό πράγμα που όλοι πρέπει να κάνουμε, είναι να χρησιμοποιήσετε αντηλιακό. και άλλα κατάλληλα προϊόντα (ανάλογα με τον τύπο του δέρματος), κάθε μέρα, κάθε μέρα του χρόνου.

55 Λεπτά
€60

Σημαντικές Πληροφορίες

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνετε την θεραπεύτρια σας για τυχόν προβλήματα υγείας, αλλεργίες ή δερματολογικά προβλήματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίζεται.

After-Sun-Soothing-1
After-Sun-Soothing-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.