Μενού

Λυμφατικό Μασσάζ

Ένα ισχυρό μασάζ σώματος που γίνετε με εξειδικευμένες κινήσεις και μαλάξεις στα σημεία που έχουν την μεγαλύτερη συγκέντρωση λεμφαγγείων, με κύριο στόχο την λεμφική αποσυμφόρηση και την καλύτερη αποβολή των τοξίνων.

cropped-0-2png

Τι Είναι Το Λυμφατικό Μασσάζ;

Ένα ισχυρό μασάζ σώματος που γίνετε με εξειδικευμένες κινήσεις και μαλάξεις στα σημεία που έχουν την μεγαλύτερη συγκέντρωση λεμφαγγείων, με κύριο στόχο την λεμφική αποσυμφόρηση και την καλύτερη αποβολή των τοξίνων. Μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία κατάλληλη για όλους και ιδανική για άτομα με προβλήματα βάρους, η οποία συμβάλλει στην μείωση των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους, συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και βελτιώνει το πρόβλημα του τοπικού πάχους, καταπολεμά την κατακράτηση υγρών και βοηθά σε διαταραχές του μεταβολισμού που προκαλούνται από την κακή διατροφή, την μειωμένη πρόσληψη νερού και την καθιστική ζωή και εργασία. Επίσης, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τονώνει τη κυκλοφορία, χαρίζοντας σας ευεξία και άμεση αναζωογόνηση. Για καλύτερα και πιο ορατά αποτελέσματα συστήνονται επαναλήψεις σε τακτά διαστήματα, 1-2 φορές το μήνα και είναι πολύ σημαντικό να αναφέρεται στον θεραπευτή σας αν υποφέρετε από οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας.

55 Λεπτά
€55
85 Λεπτά
€82

Σημαντικά Μέτρα Υγιεινής

- Δεν πρέπει να πάτε στο ραντεβού με γεμάτο στομάχι
- Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
- Δεν συνιστάται εφαρμογή μασάζ σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού.
- Μασάζ ή άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούν έντονες κινήσεις ή πιέσεις και περιλαμβάνουν τη χρήση αιθέριων ελαίων ή μη εξειδικευμένων προϊόντων δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

567x459
lymphatic-massage-1

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμα Σε Πακέτα Για Δύο

Πάρτε λίγο χρόνο για να περάσετε μαζί

Συντηρώντας τη συνεχή ρουτίνα εργασίας ή σχολείου, εκτελώντας τα καθήκοντα και πολλά άλλα, μπορεί να είναι δύσκολο για τα ζευγάρια να βρουν χρόνο να περάσουν μαζί. Ενώ το μασάζ ενός ζευγαριού μπορεί να μην θεωρείται «μόνο του» με τον σύντροφό σας, είναι μια ευκαιρία για εσάς να μιλήσετε και να επανασυνδεθείτε σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Ο προγραμματισμός του μασάζ ενός ζευγαριού είναι ένας τρόπος να απολαύσετε τη συντροφιά του άλλου με πολύ πιο εύχρηστο τρόπο.

COUPLE ROOM