Μενού

Μασάζ Ποδιών

Χαλαρώνει και αναζωογονεί τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα, αφήνοντας το δέρμα σας να αισθάνεται πιο φρέσκο, απαλό και πιο λείο.

clock-color_x500

Τι είναι το μασάζ ποδιών;

Ένα μοναδικό, μαγικό ταξίδι που θα αναβιώσει όλες τις αισθήσεις σας. Συνδυάζει εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ με αρωματικά έλαια της επιλογής σας. Αυτό το μασάζ χαλαρώνει και αναζωογονεί τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα, αφήνοντας το δέρμα σας πιο φρέσκο, απαλό και λείο. Μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία που θα σας γεμίσει ενέργεια.

25 Λεπτά
€28

Σημαντικά Μέτρα Υγιεινής

- Δεν πρέπει να πάτε στο ραντεβού με γεμάτο στομάχι
- Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
- Δεν συνιστάται εφαρμογή μασάζ σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού.
- Μασάζ ή άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούν έντονες κινήσεις ή πιέσεις και περιλαμβάνουν τη χρήση αιθέριων ελαίων ή μη εξειδικευμένων προϊόντων δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Feet-Massage-1
Feet-Massage-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.