Μενού

Στεγνό μασάζ κεφαλής

Θεωρείται το πιο ευεργετικό μασάζ για πονοκεφάλους, ημικρανίες και ιγμορίτιδα καθώς καταπολεμά το άγχος και την ένταση που επικεντρώνεται γύρω από το κεφάλι.

clock-color_x500

Τι είναι το μασάζ κεφαλής;

Αυτός ο εξειδικευμένος συνδυασμός κυκλικών κινήσεων, πιέσεων και τεντωμάτων που εστιάζει σε ενεργειακά σημεία του τριχωτού της κεφαλής και του λαιμού, είναι μια από τις πιο ευεργετικές μορφές θεραπευτικού μασάζ για το σώμα και το μυαλό. Θεωρείται το πιο ευεργετικό μασάζ για πονοκεφάλους, ημικρανίες και ιγμορίτιδα καθώς καταπολεμά το άγχος και την ένταση που επικεντρώνεται γύρω από το κεφάλι. Ο θεραπευτής προσαρμόζει την πίεση και το ρυθμό του μασάζ σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες, δίνοντάς μια αίσθηση ανανέωσης και ευφορίας. Συνιστάται 1-3 φορές την εβδομάδα για πιο γρήγορα και πιο ορατά αποτελέσματα.

25 Λεπτά
€27

Σημαντικά Μέτρα Υγιεινής

- Δεν πρέπει να πάτε στο ραντεβού με γεμάτο στομάχι
- Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
- Δεν συνιστάται εφαρμογή μασάζ σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού.
- Μασάζ ή άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούν έντονες κινήσεις ή πιέσεις και περιλαμβάνουν τη χρήση αιθέριων ελαίων ή μη εξειδικευμένων προϊόντων δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Head-Dry-1
Head-Dry-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας επιτρέπει να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού ώστε να μην υπάρχουν χρεώσεις. Σε περίπτωση που δεν ενημερωθούμε εγκαίρως, θα υπάρξει η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.