Μενού

Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ Στο Πάτωμα

Αυτό το δυνατό, παραδοσιακό ταιλανδέζικο μασάζ, αποτελεί μια διαφορετική, θεραπευτική τεχνική η οποία διενεργείται σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα χωρίς την χρήση λαδιού, ενώ ο αποδέκτης είναι ντυμένος με άνετα ρούχα που του παρέχονται πριν την υπηρεσία.

cropped-0-2png

Τί Είναι Το Παραδοσιακό Ταυλανδέζικο Μασσάζ Στο Πάτωμα;

Αυτό το δυνατό, παραδοσιακό ταιλανδέζικο μασάζ, αποτελεί μια διαφορετική, θεραπευτική τεχνική η οποία διενεργείται σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα χωρίς την χρήση λαδιού, ενώ ο αποδέκτης είναι ντυμένος με άνετα ρούχα που του παρέχονται πριν την υπηρεσία. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί αργές ρυθμικές πιέσεις και τεντώματα κατά μήκος των ενεργειακών γραμμών του σώματος, προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες. Επαναφέρει την φυσιολογική κυκλοφορία της ενέργειας μέσα στο σώμα, οξυγονώνει καλύτερα τους μυς, ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους, την δυσκαμψία, την ένταση και την κούραση, ενώ σας χαλαρώνει και σας γεμίζει ενέργεια. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη διάρκεια αυτής της έντονης, απολαυστικής εμπειρίας, επιλέξτε το μασάζ των 85’. Συστήνετε σε άτομα γυμνασμένα με δυνατό κορμό, τα οποία δεν υποφέρουν από σκελετικά ή μυϊκά προβλήματα και παθήσεις των αρθρώσεων

55 Λεπτά
€54
85 Λεπτά
€76

Σημαντικά Μέτρα Υγιεινής

- Δεν πρέπει να πάτε στο ραντεβού με γεμάτο στομάχι
- Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
- Δεν συνιστάται εφαρμογή μασάζ σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού.
- Μασάζ ή άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούν έντονες κινήσεις ή πιέσεις και περιλαμβάνουν τη χρήση αιθέριων ελαίων ή μη εξειδικευμένων προϊόντων δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Thai-Floor-Traditional-2
Thai-Floor-Traditional-3

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.

Διαθέσιμη Σε Δωροκουπόνι

Το τέλειο δώρο, οποιουδήποτε ποσού ή υπηρεσιών που θέλετε από τη γκάμα των υπηρεσιών μας.
Ένα δώρο για κάθε περίσταση: Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Ημέρα της Μητέρας, Επέτειος, Γενέθλια. Ιδανικό για το άτομο που έχει σχεδόν τα πάντα.

Voucher-Gift Certificate-QuickSpa-Nicosia