Μενού

Πλήρης Θεραπεία Ποδιών

Ειδικεύεται στη σύσφιξη και την αποτοξίνωση του δέρματος.

clock-color_x500

Τι Είναι Η Πλήρης Θεραπεία Ποδιών;

Η απόλυτη θεραπεία των ποδιών, ιδανική για όσους υποφέρουν από κατακράτηση υγρών, προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα ή τις επιπτώσεις της συχνής, μακροχρόνιας και κακής στάσης του σώματος. Ξεκινά με ένα τελετουργικό λουτρό ποδιών και ολοκληρώνεται με κρυοθεραπεία, που βοηθά στην εξάλειψη των οιδημάτων ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει, καταπραΰνει και αναζωογονεί τα στραγγισμένα πόδια. Πραγματοποιείται εξειδικευμένο μασάζ ποδιών, καλύπτοντας την περιοχή του γόνατος και προσαρμοσμένο στις δικές σας προσωπικές ανάγκες, καθιστώντας αυτή την ευχάριστη εμπειρία που χαλαρώνει ολόκληρο το σώμα. Συνιστάται μία φορά την εβδομάδα ή ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

40 Λεπτά
€45

Σημαντικές Πληροφορίες

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνετε την θεραπεύτρια σας για τυχόν προβλήματα υγείας, αλλεργίες ή δερματολογικά προβλήματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίζεται.

Full-Leg-Treatment-1
Full-Leg-Treatment-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.