Μενού

Αντιγήρανση

clock-color_x500

Τι Είναι Η Αντιγήρανση;

Ένα οργανικό λίφτινγκ το οποίο εξειδικεύετε στην καταπολέμηση της γήρανσης. Η ειδική φόρμουλα από καθαρό υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με το μηχάνημα RF (Ραδιοσυχνοτήτων/Radio Frequency), δημιουργούν μια ισχυρή θεραπεία προσώπου η οποία βοηθά τα προϊόντα να διεισδύσουν εις βάθος, αφήνοντας το δέρμα πιο ενυδατωμένο, σφριγηλό και ελαστικό. Χαρίζει μια υγιή λάμψη στο πρόσωπο και μια πιο νεανική και ξεκούραστη όψη. Συνίσταται ανεπιφύλακτα σε κουρασμένα δέρματα.

55 Λεπτά
€59

Σημαντικές Πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Πρόκειται για μια δραστική θεραπεία με άμεσα, ορατά αποτελέσματα που κάποιες φορές μπορεί να προκαλέσει ένα προσωρινό ερεθισμό στο δέρμα που εξαφανίζεται μετά από περίπου 30’.
Τι θα αισθανθείτε: Απολυτή φρεσκάδα και σφριγηλοτητα σε όλο το πρόσωπο.
Συστήνετε: 1 φορά τον μήνα, κυρίως σε άτομα άνω των 40 χρονών με ώριμο δέρμα. Σε άτομα με επιπρόσθετες ανάγκες, η αισθητικός μέσω διάλογου θα προτείνει την δημιουργία εξατομικευμένου πακέτου σε συνδυασμό με άλλες RF and Ultrasound Treatments για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα.

De-Ageing-1
De-Ageing-main

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.