Μενού

Σπα Περιποίηση Αντρικών Νυχιών

Το ανδρικό δέρμα χρειάζεται κατάλληλη φροντίδα και θεραπεία για να φαίνεται και να αισθάνεται καθαρό, φρέσκο ​​και σφιχτό.

clock-color_x500

Τι Είναι Σπα Περιποίηση Αντρικών Νυχιών:

Το spa πεντικιούρ είναι μια άκρως απολαυστική διαδικασία φροντίδας ποδιών, την οποία οι άντρες έχουν ακόμη περισσότερη ανάγκη λόγω έλλειψης καθημερινής περιποίησης και μόνιμης χρήσης κλειστών παπουτσιών. Η περιποίηση αρχίζει με ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο και αρωματικό peeling, κάνοντας τα ταλαιπωρημένα πόδια να μαλακώσουν. Μετά, τα έμπειρα χέρια της ειδικού απλώνουν μια χαλαρωτική κρύα μάσκα με μέντα, ενεργοποιώντας έτσι το κυκλοφορικό σύστημα και συνεχίζει με κόψιμο και λιμάρισμα νυχιών και καθάρισμα παρανυχίδων, μεταμορφώνοντας την εμφάνιση των ποδιών σας. Η περιποίηση ολοκληρώνεται με μασάζ πιέσεων μέχρι το γόνατο, βοηθώντας σας να αποβάλετε όλο το στρες και επαναφέροντας την χαμένη σας ενέργεια και όμορφη διάθεση.

55 Λεπτά
€41

Προϊόντα & Υγιεινή

Οι έμπειρες επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

Spa-Feet-Treatment-4
Spa-Feet-Treatment-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.