Μενού

Περιποίηση Χεριών

Τα περιποιημένα και καθαρά νύχια αποτελούν σημαντικό μέρος της προσωπικής φροντίδας κάθε άντρα που θέλει να δείχνει περιποιημένος και όμορφος ενώ συγχρόνως να έχει μια σωστή επαγγελματική εμφάνιση.

clock-color_x500

Τι Είναι Η Περιποίηση Χεριών;

Ένα περιποιημένο αντρικό χέρι είναι πλέον απαραίτητο για μια σωστή επαγγελματική εμφάνιση. Τα περιποιημένα και καθαρά νύχια αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της προσωπικής φροντίδας κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό και θέλει να δείχνει περιποιημένος και όμορφος. Το ανδρικό μανικιούρ είναι καθαρά εστιασμένο στις ανάγκες του άντρα και περιλαμβάνει περιποίηση νυχιών και παρανυχίδων και ελαφρύ μασάζ με γαλάκτωμα ενυδάτωσης για τα χεριά.

25 Λεπτά
€18
40 Λεπτά

Με Περιποίηση Ποδιών

€41

Σημαντικές πληροφορίες

Προιόντα & Υγιεινή: Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα ή την περίσταση, φτιάχνοντας καθημερινά την διάθεση σας.

Manicurist massaging a customers hand in a salon
Hand Treatment 2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.