Μενού

Ταϊλανδέζικο Μασάζ Χωρίς Λάδι Στο Πάτωμα

Ένα δυνατό, βαθύ μασάζ, ιδανικό πριν και μετά από κάθε τύπο άσκησης.

clock-color_x500

Τί Είναι το Thai Dry with Feet?

Μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ. Ο θεραπευτής ασκεί εξειδικευμένες πιέσεις στα ενεργειακά σημεία των ποδιών. Ένα ισχυρό, βαθύ μασάζ, ιδανικό πριν και μετά από κάθε τύπο άσκησης, καθώς βοηθά στη θέρμανση και τη χαλάρωση των μυών για να αποφύγετε τα διαστρέμματα, ανακουφίζει τους πόνους των μυών και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, δίνοντάς σας μια γενική αίσθηση ευεξίας και ανανέωσης. Συνιστάται σε άτομα που εκπαιδεύονται και έχουν ισχυρό κορμό, που δεν πάσχουν από μυοσκελετικά ή αρθρικά προβλήματα.

55 Λεπτά
€49

Σημαντικά Μέτρα Υγιεινής

- Δεν πρέπει να πάτε στο ραντεβού με γεμάτο στομάχι
- Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον θεραπευτή σας για τυχόν αλλεργίες, δερματολογικά ή προβλήματα υγείας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε.
- Δεν συνιστάται εφαρμογή μασάζ σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κλείσετε ραντεβού.
- Μασάζ ή άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούν έντονες κινήσεις ή πιέσεις και περιλαμβάνουν τη χρήση αιθέριων ελαίων ή μη εξειδικευμένων προϊόντων δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Thai-Dry-with-Feet-1
Thai-Dry-with-Feet-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.