Μενού

Αποτοξίνωση Και Λάμψη

clock-color_x500

Τί Είναι Η Αποτοξίνωση Και Λάμψη;

Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας είναι παγκοσμίως γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες καθώς αποτελεί ένα σπάνιο μείγμα φυσικών, μεταλλικών αλάτων και εμπλουτίζεται με ασβέστιο και σίδηρο. Εφαρμόζεται ένα ειδικό περιτύλιγμα σώματος με θαλάσσια λάσπη, το οποίο γλιστράει στο σώμα σαν ένα βελούδινο γάντι και καθώς στεγνώνει, απορροφά αποτελεσματικά τις τοξίνες, καθαρίζει, ενυδατώνει και βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από το δέρμα. Στον χρόνο που απαιτείται για να δράσουν τα πλούσια, ευεργετικά συστατικά, οι έμπειροι θεραπευτές μας ενισχύουν αυτήν την εξαιρετική εμπειρία με ένα χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής. Κατά την αφαίρεση της λάσπης, πραγματοποιείται μια απαλή απολέπιση, εξομαλύνοντας την υφή του δέρματος. Αυτή η θεραπεία δίνει στο δέρμα μια πιο υγιή, πιο λαμπερή και νεανική εμφάνιση.
Σε υγιή άτομα, συνιστάται μία φορά κάθε δύο μήνες και σε άτομα που πρέπει να χάσουν βάρος, προτείνεται να επαναλαμβάνεται πιο συχνά ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες και στόχους.

25 Λεπτά
€48

Σημαντικές Πληροφορίες

Είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνετε την θεραπεύτρια σας για τυχόν προβλήματα υγείας, αλλεργίες ή δερματολογικά προβλήματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίζεται.

Detox & Shine-1
Detox & Shine-2

Κρατήσεις & Ακυρώσεις

Εάν πρέπει να ακυρώσετε το ραντεβού σας, λάβετε υπόψη ότι μια 24ωρη ειδοποίηση ακύρωσης εκτιμάται τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Αυτό μας δίνει χρόνο να αντικαταστήσουμε αυτό το ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουμε εγκαίρως, θα εκτιμηθεί η ακόλουθη χρέωση υπηρεσίας.